Puhelinpalvelun ja asiakaskokemuksen kehittäminen Oralissa tärkeässä roolissa

Aiheet: Referenssit

Oral Hammaslääkärit Oyj ja QualityDesk Oy ovat tehneet sopimuksen QualityDesk-palvelun käytöstä Oral Hammaslääkäreiden asiakaspalvelun sekä ajanvarauksen laadunvarmistamiseen ja asiakaspalvelijoiden valmentamiseen.

Oral Hammaslääkärit on Suomen suurin suun terveydenhoidon palveluita tarjoava ketju. Sen lisäksi, että asiakkaille tarjotaan parasta mahdollista hoitoa uusinta teknologiaa hyödyntäen, on asiakaspalvelun laatu myös erittäin tärkeää jo ensimmäisestä kohtaamisesta alkaen. Oralin asiakaslupausten mukaisesti erinomaisen palvelukokemuksen varmistaminen on erittäin tärkeää läpi koko asiakassuhteen.

QualityDesk-palvelun avulla asiakaskohtaamisia voidaan arvioida entistä helpommin, säästäen aikaa työntekijöiden valmennushetkiin sekä asiakaspalvelijoiden ja prosessien kehittämiseen. Haluamme tarjota aina parempaa palvelua asiakkaillemme, kertoo Minna Vuorensyrjä Oral Hammaslääkärit Oyj:n asiakaspalvelun yksikön päällikkö.

QualityDeskin asiakaslupaus on tarjota maailman helppokäyttöisin sovellus laadun, asiakaskokemusten, henkilöstön hyvinvoinnin ja tuottavuuden varmistamiseen.

”Olemme erittäin kiitollisia Oral Hammaslääkäreiden luottamuksesta meihin ja palveluumme! Oral Hammaslääkärit myös todella auttavat luottamuksellaan kehittämään suomalaista innovaatiota ja yrityskulttuuria. Jatkamme yhdessä Oral Hammaslääkärien asiakaspalvelun kehittämistä ottamalla käyttöön myös sovelluksen valmennusominaisuudet, joiden avulla asiakaspalvelijat pääsevät vahvasti mukaan toiminnan kehittämiseen.”, kertoo Ville Mikkonen, toimitusjohtaja, QualityDesk Oy.

Lisätietoja:
Ville Mikkonen
Toimitusjohtaja
QualityDesk
p. +358 50 573 7601

Varaa tapaaminen, niin katstoaan kuinka voit hyödyntää QualityDeskiä omassa organisaatiossasi.