Keitä olemme ja mistä tulemme?

QualityDesk Oy on neljän kiven kovan ammattilaisen luoma yritys, jonka missiona on antaa avaimet tuottavuuden parantamiseen erinomaisten asiakaskokemusten ja onnistumisten kautta! Olemme tiellä, jolla haluamme luoda maailman helpoimmat työkalut laadun, asiakaskokemusten, henkilöstön hyvinvoinnin ja tuottavuuden varmistamiseen.

QualityDeskin syntytarina alkaa vuodesta 2016, jolloin Ville ja Iiro kohtasivat Tampereella Blockfestin aikaan. He ovat molemmat alun perin Joensuusta, jossa he olivat armeijakavereita vuosia sitten. Vuosien kuulumisten vaihdossa kävi ilmi, että Iirolla on yli kymmenen vuoden yrittäjäkokemus ja vielä pidempi koodauskokemus. Ville on työskennellyt call center -alalla viimeiset 14 vuotta, samaan aikaan haaveillen yrittäjyydestä. Noiden 14 vuoden aikana Ville oli myös huomannut, että Suomen Call center -alalta puuttuu yksi hyvinkin tärkeä sovellus, eli sellainen joka keskittyy laadunvarmistukseen sekä valmentamiseen. Hyvin usein kaikki laatuun ja valmentamiseen liittyvä tallennetaan Exceleihin tai sovelluksiin, jotka eivät kuitenkaan sovellu Call center -maailman hektiseen ja haastavaan ympäristöön.

Näin siis löysimme yhteisen tulevaisuudenkuvan QualityDeskille. Luodaan yritys, joka auttaa Suomalaisia asiakaspalveluita ottamaan laadunkehittämisen haltuun ja samalla parantamaan työntekijöidensä hyvinvointia jatkuvalla valmentamisella ja palkitsemisella! Siitä kaikki alkoi! Mukaan saatiin vielä kaksi Call center -alan ammattilaista, Sakari ja Henri. Näin yhteenlaskettu Call center -alan kokemus kasvoi 40 vuoteen ja sovelluskehittämisen kokemus 20 vuoteen. Nyt olemme valmiita auttamaan sinua laadunvarmistuksen ja valmentamisen saloihin!

Ville

Toimitusjohtaja
+358505737601
ville.mikkonen@qualitydesk.com
     


Iiro

Hallituksen puheenjohtaja
+358400846786
iiro.kaksonen@qualitydesk.com
     


KUINKA OPEROIMME?

Missio

Luomme kattavan tuotetarjonnan yhdessä laajan yhteistyöverkoston avulla. Aloitamme kansainvälisen toiminnan, vieden Suomalaista osaamista muiden maiden saataville.

Visio

Tuotamme asiakkaillemme tuhansia tunteja säästöä automatisoidulla laadunvarmistussovelluksella, jossa robotti pystyy arvioimaan satoja asiakaskohtaamisia joka ikinen päivä, 24/7.

Arvot

Asiakaskeskeisyys, Luottamus, Ketteryys, Tuloksellisuus, Helppous, Yhteistyö.

YHTEISTYÖSSÄ

APRESA-puheentallennusjärjestelmällä AIS Finland tarjoaa puheentallennukseen alustan, joka on kilpailukykyinen kaikkiin muihin markkinoilla oleviin järjestelmiin nähden.

www.aisfinland.fi